Shopping Cart

Gratis verzending in NL & BE

100% tevreden of je geld terug

Binnen 1 werkdag verzonden

Verzenden en retourneren

Verzenden

We streven ernaar om je product binnen 1 werkdag te versturen. We houden je via de e-mail op de hoogte wanneer je bestelling wordt verzonden. Als je een account hebt aangemaakt, zorg er dan voor dat je adresgegevens up-to-date zijn, zodat we je bestelling zo snel mogelijk kunnen bezorgen. Wij leveren tot op heden alleen in Nederland.

Op alle producten zit standaard gratis verzending.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Je kan je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Apple Pay
– Klarna
– Creditcard

Wettelijke bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel nemen wij voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hallo@msthave.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: tijdens de bedenktijd ben je als consument verplicht om zorgvuldig met het product om te gaan. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.