Shopping Cart

Gratis verzending in NL & BE

100% tevreden of je geld terug

Binnen 1 werkdag verzonden

Over Msthave

Bij msthave.nl koop jij een betaalbaar, uniek en vrolijk telefoonhoesje die bij iedereen een glimlach op zijn gezicht tovert.

Msthave.nl is ontstaan uit een passie voor het ontwerpen van illustraties voor mijn blog fablouise.nl

Msthave is niet zomaar een plek waar je terecht komt voor een nieuw telefoonhoesje. Msthave is de plek waar jij je nieuwe telefoonhoesje koopt waar je elke dag weer blij van wordt. Want zeg nou zelf, die telefoon is onmisbaar geworden en hebben we hoe dan ook elke dag weer bij ons en ook ontzettend vaak weer in onze handen. Dus hoe leuk is het om hem te voorzien van een vrolijk telefoonhoesje?

De afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op het maken van gratis printables, illustraties en wallpapers op Fablouise.nl om mensen op een kleine manier iets leuks te geven. Na alle toffe reacties en het zien hoeveel van jullie hier gebruik van maken, waren we toe aan een volgende stap. 

Een stapje waar we jullie opnieuw mee willen blij maken en dit keer door middel van een telefoonhoesje met een unieke print. De hoesjes hebben allemaal een bijpassende wallpaper die je dus gratis kunt downloaden. Lekker matchy! 
 
Naast dat de telefoonhoesjes hopelijk bij jou een glimlach op het gezicht tover, is het ook een perfect cadeautje om iemand om je heen mee blij te maken! 
 
Mocht je een hoesje besteld hebben, wij wensen je er  veel plezier mee! 

X, Team Msthave

Samenwerken?

Influencers opgelet! Heb je een toffe blog of Instagram account met een leuke hoeveelheid aantal volgers?

En lijkt het je leuk om een nieuw telefoonhoesje te proberen en deze met je volgers te delen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Stuur een mailtje met het aantal volgers naar hallo@msthave.nl en wie weet gaan wij wel met jou samenwerken!

Bron Instagram @xavaaveya